středa 27. března 2013

Další dvě vločky - Another two snowballs

Minulý týden jsem přišla o všechna data - výměna pevného disku.  Chtěla jsem Vám týden před výstavou ukázat můj výtvor. Bohužel zveřejním až dodatečně po výstavě. 
Opět jsme odjeli na kratší dovolenou, během které jsem ušila další kousek do sněhové deky. 6. vločku jsem ušila během víkendů u kamarádů.



 Další pokus zbavit se různých proužků - tentokráte fialových a vytvořit polštář. Zatím jsem u šesti trojúhelníků a zatím nemám náladu pokračovat.




I lost all my data last week - my hard disc was failed and must be changed. I want to show you my exhibit quilt. But now I have no picture, you will see it here after exhibit.
I made another two snowballs during a weekends.
You can see some more scrappy triangles, what could be a pillow.

WIP Wednesday at Freshly Pieced

pondělí 11. března 2013

Los Podlahos - Tutorial - Návod

Mám pro Vás dnes překvapení v podobě návodu na velmi jednoduchou a efektní deku a použijete při tom všechny vaše oblíbené i neoblíbené látky. Projděte si obrázkový návod a dejte se do šití.

I make a surprise for you today. It is a tutorial for an easy spectacular quilt and you will use all your favourite and all your unpopular fabric. Just follow my picture instruction and start to sew.





WIP Wednesday at Freshly Pieced

úterý 5. března 2013

Podklad pro moje vločky - Some backgroud for my snowballs

Přemýšlím, co se svými vločkami udělám. Zatím mám v plánu použít žluto-oranžové pozadí. Doplnila jsem si své skromné zásoby žlutých látek.



I thing what to do with my snowballs. I plan to use yellow-orange background. I make some shopping to replenish stock yellow fabric.

WIP Wednesday at Freshly Pieced